назад

Конотопський місцевий центр співпрацює з молоддю

160218 11Тристоронній Меморандум про співпрацю з Молодіжною організацією студентів «Новий час» та Політехнічним технікумом Конотопського інституту Сумського державного університету 18 лютого 2016 року підписав директор Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Муха. 

В ході зустрічі Олександр Муха, президент Молодіжної організації студентів «Новий час»Тетяна Волосюк та директор Політехнічного технікуму Тетяна Гребеник обговорили можливі варіанти співпраці з питань реалізації спільного проекту з інформування населення про систему безоплатної правової допомоги.

 Тетяна Гребеник зазначила: «У багатьох студентів, які навчаються в технікумі, батьки проживають в селах, які входять до території обслуговування Конотопського місцевого центру. Тому є можливість використати волонтерський ресурс молоді для розповсюдження інформації про систему безоплатної вторинної правової допомоги в тих населених пунктах, куди вони від’їздять на вихідні дні до батьків. Також можна заручитися підтримкою представників юридичного факультету Сумського державного університету, які зможуть надавати консультативну допомогу».

Президент Молодіжної організації студентів «Новий час» Тетяна Волосюк зазначила, що з січня 2016 року на базі Політехнічного технікуму розпочав роботу студентський клуб «Правозахист», члени якого готові долучитися до реалізації проекту та мають наміри пройти спеціалізоване навчання «Основи концепції прав людини в сучасній Україні».

Відповідно до Меморандуму про співпрацю сторони домовилися про розробку плану спільних дій по реалізації проекту з інформування населення про систему безоплатної правової допомоги.