назад
25.05.16

Консультаційний виїзний пункт для мешканців Крюківського району міста Кременчука.

13285807 n

     24  травня  2016 року для мешканців мікрорайонів №16 та17 м.Кременчука, на базі контактного центру  відділу по роботі з населенням Крюківської районної адміністрації працював виїзний консультаційний пункт Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Прийом здійснювала заступник начальника  відділу попередньої роботи з клієнтами Наталія Чорновол.

 

         Найпоширенішою проблемою, з якою звертались громадяни для отримання консультацій, є отримання соціальної допомоги малозабезпеченим громадянам, одиноким матерям. Також за правовою допомогою звернулось 5 громадян з питань трудового законодавства, сімейного та житлового права. На всі звернення були надані роз’яснення та консультації відповідно до компетенції.

         Наталія Чорновол проінформувала працівників контактного центру про можливість отримати кваліфіковану правову допомогу малозабезпеченими громадянами, зазначила  категорії населення, які мають право на безоплатну правову допомогу за рахунок держави із залученням адвоката, відповідно до Закону України “Про безоплатну правову допомогу”.