назад
03.06.16

Консультації з питань земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення надавали фахівці Старокостянтинівського місцевого центру

eUrYiyamNGc     Виїзні прийоми у селах Сковородки та Стецьки провели працівники Старокостянтинівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

     31 травня головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євгеній Грабчук та начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада провели виїзний прийом громадян в приміщенні Сковородківської сільської ради, що у Старокостянтинівському районі.

     Спеціалісти місцевого центру проконсультували трьох громадян, які потребували правової допомоги у питаннях земельного законодавства, соціального захисту та соціального забезпечення.

     По завершенню виїзного прийому громадян фахівці центру відвідали сільську бібліотеку та сільський ФАП, де розповіли про функції Старокостянтинівського місцевого центру з надання БВПД, порядок звернення громадян до центру та перелік категорій осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

     2 червня головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Ірина Вовнянко та начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Олександр Росада провели спільний виїзний прийом громадян в приміщенні Стецьківської сільської ради, що на Старокостянтинівщині. Під час прийому з правовими питаннями до фахівців звернулося четверо громадян. Вони потребували допомоги у питаннях, що стосувалися розірвання договору оренди земельної ділянки, встановлення факту що має юридичне значення, виділення земельних ділянок учасникам АТО, соціального забезпечення малозабезпечених сімей.

     У Стецьківській загальноосвітній школи І-ІІІ ступенів представники місцевого центру провели зустріч з педагогічним колективом школи, під час якої проінформували працівників навчального закладу про діяльність центру, категорії громадян, які можуть звернутися до місцевого центру, та перелік документів, які необхідно подати для підтвердження права на безоплатну вторинну правову допомогу. Присутнім також роздали буклети про безоплатну правову допомогу.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/03_01{/gallery}