назад
03.02.17

Консультували мешканців Колибаївської ОТГ

DSC 0414     У п’ятницю, 3 лютого, у рамках роботи мобільного консультаційного пункту працівники Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели прийом громадян на базі Колибаївської сільської ради.

     За правовою допомогою до начальника відділу правової інформації та консультацій Аліни Задорожної та начальника відділу правопросвітництва Вадима Пархоменка звернулося двоє осіб. Їхні проблеми стосувалися соціального забезпечення та земельного спору. Громадяни отримали фахові консультації та роз’яснення. Звернень, які б потребували надання безоплатної вторинної правової допомоги, не було.

DSC 0414

DSC 0417

     Принагідно начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вадим Пархоменко провів зустріч з керівництвом Колибаївської об’єднаної територіальної громади, під час якої домовились про спільне впровадження дієвих механізмів надання правової допомоги мешканцям громади.

*   *   *

     Якщо Ви або Ваші знайомі зіткнулися з правовими проблемами, нагадаємо, що безоплатну правову допомогу можна отримати у місцевих центрах  з надання БВПД або у бюро правової допомоги

          Кам’янець-Подільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги (територія обслуговування Кам’янець-Подільський, Дунаєвецький, Новоушицький, Чемеровецький райони та м. Кам’янець-Подільський). Адреса: м. Кам’янець-Подільський, вул. Пушкінська, буд. 44. Тел. 03849 5-01-59.

         Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги — 0-800-213103.