назад
28.02.17

Консультування громадян через Skype-зв’язок

Скайп бібліотекаНа минулому тижні робота мобільних та дистанційних пунктів доступу до безоплатної правової допомоги Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відзначилась проведенням консультування громадян через Skype-зв’язок. Активно цим способом отримання безоплатної правової допомоги громадяни користуються в рамках програми “Бібліоміст”, що реалізується бібліотеками Чернігівщини.

23 лютого цього року у Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці імені В. Г. Короленка головний спеціаліст Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ярослав Хоменко провів Skype-консультування разом з працівниками Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області. Особи, що звертались, отримали роз’яснення щодо сплати відсотків сукупного доходу сім’ї для призначення субсидій за житлово-комунальні послуги, порядку звернення на «Урядову гарячу лінію», до територіальних органів Пенсійного фонду України та соціального захисту населення з питань виходу на пенсію медичних працівників, нарахування декретної відпустки приватному підприємцю.
Нагадаємо, що громадська приймальня Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені В.Г. Короленка працює кожного другого та четвертого четверга місяця з 15-00 год. до 16-00 год. за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 41, другий поверх (читальна зала). За домовленістю з керівництвом бібліотеки працівники бібліотеки перенаправляють громадян до Чернігівського місцевого центру з надання БВПД, де вони можуть отримати безоплатну правову допомогу з понеділка по п’ятницю, з 8-00 год. до 17-00 год. за адресою: м. Чернігів, проспект Миру, 49-А, офіс 709.