назад

Консультування громадян на базі Житомирського міського центру зайнятості

30.08.2017 - mob punkt 1У березні 2017 року розпочав роботу мобільний консультаційний пункт безоплатної правової допомоги, який працює у Житомирському міському центрі зайнятості за адресою вул. Чуднівська, 110, де кожного останнього вівторка місяця з 09:00 до 12:00 фахівці Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги консультують громадян.
29 серпня у Житомирському міському центрі зайнятості черговий раз працював мобільний консультаційний пункт безоплатної правової допомоги для осіб, які стоять на обліку у центрі зайнятості. Консультації надавали начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тимур Кашапов та в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Коваль.

Під час консультування до фахівців центру правової допомоги зверталися з питань працевлаштування (оскарження відмови у прийнятті на роботу за направленням Центру зайнятості) та соціального забезпечення. Окрім того, в.о. директора Житомирського місцевого центру з надання БВПД роз’яснив порядок та строк оскарження рішення про звільнення, відшкодування середнього заробітку за час вимушеного прогулу та моральної шкоди, виконання рішення про поновлення на роботі.

30.08.2017 - mob punkt 2

Також під час консультування начальник відділу забезпечення якості надання правової допомоги Регіонального центру з надання БВПД детально розповів про доступ до безоплатної вторинної правової допомоги, роз’яснив порядок надання такої допомоги соціально незахищеним верствам населення у цивільних та адміністративних справах, надав пам’ятки з детальною інформацією про послуги, які надає Житомирський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.

30.08.2017 - mob punkt 3

Наступного разу мобільний консультаційний пункт працюватиме 26 липня.

АДРЕСИ МОБІЛЬНИХ ТА ДИСТАНЦІЙНИХ ПУНКТІВ КОНСУЛЬТУВАННЯ МІСЦЕВИХ ЦЕНТРІВ З НАДАННЯ БВПД У ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ