назад

Консультування громадян у межах кампанії «Відповідальне батьківство»

59779840 389714558290821 8889587102962941952 nПро актуальні питання інформаційної кампанії «Відповідальне батьківство», яка ініційована Міністерством юстиції України у співпраці зі системою БПД у межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», консультували громадян фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області під час роботи громадської приймальні Головного територіального управління юстиції у Волинській області, яка діє  при Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки 8 травня 2019 року. 

Так, під час звернень громадян головний спеціаліст відділу комунікацій та правопросвітництва Регіонального центру Ірина Кушпетюк та  працівники юстиції Волині Микола Герасимик, Леся Романенко та Зоряна Лукашук детально розповіли про правопросвітницьку кампанію «Відповідальне батьківство». 

59717475 2510331342324823 8126841197986578432 o

Серед питань, які найбільше хвилювали відвідувачів приймальні, – порядок отримання послуги «Муніципальна няня», права дитини на аліменти, як виїхати з дитиною за кордон, як отримати податкову знижку на розвиток дитини тощо. 

Усім людям, які звернулися за консультаціями та юридичними роз’ясненнями, було надано вичерпні відповіді на актуальні питання та друковані інформаційні матеріали  «Відповідальне батьківство» і про систему безоплатної правової допомоги  в Україні. 

До слова, інформаційно-правопросвітницька кампанія «Відповідальне батьківство» розпочалася в березні 2019 року і триватиме до кінця року, мета якої – інформувати батьків про механізми реалізації та захисту прав дитини на належне утримання та безпечне освітнє середовище.

Довідково:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська, 36, тел. (0332) 78-79-96, е-mail: office.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний контакт-центр системи безоплатної правової допомоги: 0 800 213 103 (безкоштовно з мобільних та стаціонарних телефонів).

Консультування громадян у межах кампанії «Відповідальне батьківство»

Про особливості реалізації інформаційної кампанії «Відповідальне батьківство», яка ініційована Міністерством юстиції України у співпраці із системою БПД у межах правопросвітницького проекту «Я МАЮ ПРАВО!», консультували громадян 8 травня 2019 року фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області під час роботи громадської приймальні Головного територіального управління юстиції у Волинській області, яка діє при Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки.

Так, під час звернень громадян головний спеціаліст відділу комунікацій та правопросвітництва Ірина Кушпетюк та працівники юстиції Волині Микола Герасимик, Леся Романенко та Зоряна Лукашук детально розповіли про правопросвітницьку кампанію «Відповідальне батьківство».

Серед питань, які найбільше хвилювали відвідувачів приймальні – порядку отримання послуги «Муніципальна няня», права дитини на аліменти, як виїхати з дитиною за кордон, як отримати податкову знижку на розвиток дитини тощо.

Усім громадянам, які звернулися до громадської приймальні за консультаціями та юридичними роз’ясненнями було надано вичерпні відповіді на актуальні питання та друковані інформаційні матеріали  «Відповідальне батьківство» та про систему безоплатної правової допомоги  в Україні.

До слова, просвітницька кампанія «Відповідальне батьківство» розпочалася в березні 2019 року і триватиме до кінця року, мета якої – інформувати батьків про механізми реалізації та захисту прав дитини на належне утримання та безпечне освітнє середовище.