назад

Консультування громадян Володимиреччини у громадській приймальні народного депутата та мобільному пункті УТОС

golovna

7 червня Директор Сарненського місцевого центру Микола Павлюк та начальник відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Сергій Кривко відвідали Володимиреччину, де взяли участь у роботі мобільного пункту консультуванняна базі Володимирецької організації Українського товариства сліпих (УТОС). Там фахівці надали роз’яснення щодо оформлення субсидії одній з членів організації.

Також у рамках пілотного проекту співпраці з громадськими приймальнями народних депутатів відбувся спільний прийом громадян працівниками Сарненського місцевого центру та помічником нардепа Василя Яніцького Михайлом Герасимчуком.

Юридичної допомоги потребувало чимало громадян, які зверталися у приймальню народного обранця. Серед них були і представники органів місцевого самоврядування краю, які прийшли вирішити нагальні питання, що турбують жителів очолюваних ними громад. Отож, консультувалися з різноманітних галузей: оплата комунальних послуг, поновлення на роботі, поділ майна подружжя, окремі аспекти пенсійного забезпечення тощо. Також у рамках прийому було прийнято звернення про надання БВПД потерпілого у кримінальній справі.

1

Довідково. Сарненський місцевий центр знаходиться за адресою м. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856- 74-35. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).