назад

Консультування громадян, які потребують стороннього догляду

2016 05 24 К1З метою розширення доступу до безоплатної  правової допомоги  інвалідів, осіб похилого віку та людей з особливими потребами працівниками Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Артемом Дворським – начальником відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами, Андрієм Гульчаком – заступником начальника відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами  та Юлією Олійник – начальником відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги здійснено виїзд до Хотинського психоневрологічного будинку-інтернату.

2016 05 24 К2Заклад функціонує у м. Хотин для здійснення соціального захисту громадян, які за станом здоров’я потребують постійного стороннього догляду, побутового та медичного обслуговування, а тому робота мобільних консультаційних пунктів є вкрай важливою для підопічних будинку-інтернату.

З питаннями, що потребують правового врегулювання, звернулося 10 осіб, які отримали юридичні консультації та роз’яснення.

По закінченні зустрічі присутнім було надано інформаційні матеріали, буклети щодо роботи центру та порядку отримання безоплатної правової допомоги.