назад

Консультування громадян з правових питань в Рожнятівському бюро правової допомоги

617 травня 2017 року в.о. начальника Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Гайда А. І., спільно з директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Євчуком М. М., директором Калуського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Желізняком Р. М., за участю заступника голови Рожнятівської РДА Яковини Б.М., начальника Рожнятівського районного відділу державної виконавчої служби Слюсаренка О.Є. та працівників Рожнятівського БПД провели консультування громадян з правових питань в Рожнятівському бюро правової допомоги, згідно затвердженого Графіку проведення консультування у відділах «Бюро правової допомоги» посадовими особами Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області та керівництвом Регіонального і місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги в області протягом березня-червня 2017 року. Громадянам, які звернулися в бюро за консультацією було роз’яснено порядок укладення шлюбу з іноземцем, можливість отримання свідоцтва про народження дитини в пологовому будинку, порядок реєстрації місця проживання новонародженої дитини та інші.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail: office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)

 


{gallery}pictures/2017.05.17_консультування{/gallery}