назад

Консультування на базі Глухівського міськрайцентру зайнятості

ShM 2017 07 28  hluhiv konsult 128 липня на базі Глухівського міськрайонного центру зайнятості начальник Глухівського бюро правової допомоги Богдан Балицький надавав юридичні консультації відвідувачам центру.

З правовими питаннями до фахівця бюро звернулась одна людина. Проблема, що турбувала громадянина стосувалось  Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу».

У ході консультування звернувся учасник АТО, мешканець м. Глухів з питанням щодо порядку незаконного звільнення та розірвання контракту. Під час спілкування чоловік розповів, що його було незаконно звільнено з контрактної служби.

Фахівець центру детально роз’яснив статтю 26 Закону України «Про військовий обов’язок та військову службу»  щодо підстав  звільнення військовослужбовців з військової служби.

Після закінчення консультування працівники міськрайцентру отримали інформаційні матеріали про систему безоплатної правової допомоги в Україні, виготовлені Координаційним центром та інформаційні буклети розроблені працівниками Глухівського бюро правової допомоги з інформацією про правові послуги, що надає бюро та контактними даними для розповсюдження серед відвідувачів центру.

Для отримання безоплатної правової допомоги просимо звертатися у Глухівське бюро правової допомоги: м. Глухів, вул. Шевченка, 4, тел. (05444) 7-07-20, 7-07-12.