назад
15.03.19

Координаційний центр став акредитованим тренінговим партнером НААУ

15.03mem1Підвищення кваліфікації адвокатів – головна мета меморандуму про співпрацю, що уклали Координаційний центр з надання правової допомоги та Національна асоціація адвокатів України.

«Ми підписали Меморандум між Координаційним центром з надання правової допомоги та Національною асоціацією адвокатів України про акредитацію та сертифікацію тренінгів. Це важливий крок у досягненні високого рівня якості правової допомоги, яка надається системою БПД», – зазначив директор Координаційного центру з надання правової допомоги Олексій Бонюк.

Меморандум передбачає проведення спільних заходів з підвищення кваліфікації адвокатів. Заходами з підвищення кваліфікації є тренінги, семінари, конференції, круглі столи, інші заходи, які організовуються або проводяться Координаційним центром як самостійно, так і у партнерстві.

До їх проведення можуть залучатися навчальні та наукові заклади, міжнародні, благодійні, громадські організації. Відповідно до Меморандуму сторони надаватимуть сприяння спільній організації заходів з підвищення кваліфікації радами адвокатів регіонів та Вищою школою адвокатури при НААУ, регіональними центрами БПД.

15.03mem3

До навчальних заходів, які організує Координаційний центр, можуть залучатися усі адвокати, незалежно від того, чи включені вони до Реєстру адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу. Проте адвокати, які надають БВПД, мають переважне право участі.

Програми Координаційного центру з підвищення кваліфікації адвокатів проходитимуть акредитацію НААУ. Тренери, експерти, лектори, доповідачі отримають сертифікат. Акредитація та сертифікація осіб, заходів, професійних програм Координаційного центру є безоплатною.

За результатами участі в таких акредитованих заходах адвокати отримають сертифікат про підвищення кваліфікації. Для адвокатів, які беруть участь у заходах з підвищення кваліфікації, одна академічна година зараховується як один бал. Виступ з доповіддю, презентацією, науковим повідомленням зараховується як п’ять балів.

Документ укладений на 5-річний період і може бути продовжений автоматично.

15.03mem2


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook   YouTube YouTube