назад

Коростенський місцевий центр провів інформування у с. Дідковичі, Коростенського району

12.05.2016 -  didkovuchi 410 травня інтегратор Оксана Сергієнко зустрілася з головою Дідковицької сільської ради Вірою Воробієнко, аби проінформувати про роботу Центру, можливість отримання правової допомоги та домовитися про співпрацю.

Під час зустрічі Вірі Воробієнко розповіли про роботу Коростенського місцевого центру, місце знаходження, графік роботи, міста та райони, які обслуговує Центр та категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Окремо Оксана Сергієнко зупинилася на питанні створення бюро правової допомоги та проведенні конкурсу з відбору кандидатів на посади начальників та/або заступників начальників бюро правової допомоги, оголошений Координаційним центром з надання правової допомоги.

На кінець зустрічі домовилися про співпрацю, що полегшить процедуру звернення громадян до місцевого центру та обговорили проведення виїзного прийому громадян.

Користуючись нагодою, працівники місцевого центру провели інформування серед місцевого населення, роздали інформаційно- роз’яснювальні матеріали.

12.05.2016 -  didkovuchi 1 12.05.2016 -  didkovuchi 2