назад
01.09.16

Козельщинське бюро правової допомоги розпочинає діяльність

01092016

31 серпня в приміщенні Козельщинської районної державної адміністрації з метою інформування громадськості про розвиток системи правової допомоги відбулась зустріч представників Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги з керівництвом району, головами сільських рад, працівниками апарату, відділів та структурних підрозділів районної державної адміністрації, державних органів, громадських організацій , засобів масової інформації.  

Голова районної державної адміністрації Олександр Перепелиця привітав учасників заходу та зазначив сучасні тенденції і вимоги щодо гарантій надання правової допомоги громадянам.

В.о. директора центру Ірина Пушкаревська презентувала присутнім новостворений відділ “Козельщинське бюро правової допомоги” , роз’яснила основні завдання та функції бюро правової допомоги,01092016 порядок надання первинної правової допомоги та забезпечення доступу до безоплатної вторинної правової допомоги, можливість скористатись перевагами онлайн послуг Міністерства юстиції України. Також присутнім було представлено заступника начальника відділу – Аліну Литовченко. 

З 01 вересня кожен житель Козельщинського району зможе отримати різні види правових послуг, а саме: консультації та роз’яснення з правових питань, допомогу у складанні процесуальних документів для звернення до суду, доступ до електронних сервісів Міністерства юстиції та безоплатної вторинної правової допомоги в бюро правової допомоги за адресою: смт.Козельщина вул. Остроградського 75/15. (05342) 3-14-40.