назад
03.03.18

Козятинський місцевий центр налагодив співпрацю з новим партнером – Вінницькою обласною організацією «Союз юристів України»

02 03 2018 1

1 березня в приміщенні Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбувся круглий стіл на тему: «Реалізація проекту «Я маю право!»».

 Участь у круглому столі взяли: директор Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Комар, заступник директора Наталія Драмарецька, працівники центру та бюро правової допомоги, а також голова Вінницької обласної організації «Союз юристів України», кандидат юридичних наук Олексій Гончар.

Зі вступним словом виступив директор Олександр Комар. Він висвітлив основні зміни, які відбулися у законодавстві України і почали діяти з січня 2018 року. «Проект «Я МАЮ ПРАВО» є так званою «дорожньою картою» для громадян, оскільки передбачає навчання українців правам, якими вони володіють та механізмам захисту порушених прав. Основне завдання даного проекту – це показати людям, що захищати свої права реально, не страшно і не так складно, як деяким здається», – зазначив Олександр Комар.02 03 2018 3

Олексій Гончар детально розповів про деякі нюанси пенсійної, медичної та освітньої реформи та зазначив: «Не кожен громадянин України знає та розуміє зміни, які відбуваються, тому наша мета донести до громадян інформацію та допомогти у вирішенні порушених прав».

Під час круглого столу розглянуто спеціальні гарантії, які визначаються як система юридичних засобів, що сприяють процесу реалізації, захисту та поновлення прав і свобод суб’єктів права. Особливу увагу приділили механізму захисту порушених прав.02 03 2018 2

По завершенню заходу учасники обговорили умови подальшої співпраці, а також вирішили об’єднати зусилля з метою проведення спільних заходів для забезпечення та створення належних умов набуття громадянами знань про свої права, свободи і обов’язки.

Козятинський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м. Козятин, пров. Кондрацького, 1а.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106