назад
14.03.18

Козятинський місцевий центр провів нараду з адвокатами

14 03 20182

13 березня в приміщенні Козятинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася нарада з адвокатами на тему:«Робота адвокатів в системі БПД: основні аспекти такої діяльності».

Участь у нараді взяли директор Козятинського місцевого центру Олександр Комар, заступник директора Наталія Драмарецька та начальник відділу організації надання БВПД Олена Шумська. Серед запрошених адвокатів були ті, хто вже тривалий час співпрацюють з системою БПД – Володимир Пилипчук, Ірина Юрченко, Микола Стягайло, Ірина Петришин, Анатолій Власюк та адвокати, які лише починають таку співпрацю: Богдан Заєць, Володимир Гуменюк та Ірина Ткачук.14 03 20181

Під час наради адвокатів проінформували про організацію процесу надання безоплатної вторинної правової допомоги, визначений порядок видачі доручень, особливості надання безоплатної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах, про роботу місцевого центру та бюро правової допомоги. Окрім того, говорили про стандарти якості надання БВПД, якими мають керуватися адвокати при наданні безоплатної вторинної правової допомоги суб’єктам права на таку допомогу у цивільному та адміністративному процесах.

Особливу увагу приділили питанню підготовки та подання актів про надання БВПД. З метою попередження майбутніх помилок фахівці назвали типові недоліки, які допускають адвокати при звітуванні.14 03 20183

Якість наданих правових послуг як адвокатів, так і співробітників системи безоплатної правової допомоги повинна бути на високому рівні. Тому було наголошено на тому, що переконливим показником зростання якості правових послуг є збільшення кількості успішних справ.

Нагадуємо, що Козятинський місцевий центр з надання БВПД працює за адресою: м. Козятин, пров. Кондрацького, 1а.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів). 


banner facebook 330x106