назад

Крок за кроком до співпраці

160121 11Негода не завадила директору Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамарі Козир зустрітися із міським головою Тростянця Юрієм Бовою.

Цьогорічна зима завдає клопоту не тільки комунальникам. Вона вносить корективи і в роботу працівників установ, діяльність яких пов’язана з постійними відрядженнями. Та незважаючи на примхи погоди, 21 січня директор Охтирського місцевого центру вдруге протягом цього тижня відвідала м. Тростянець аби вирішити питання налагодження взаємовигідної співпраці з міською радою.

Тамара Козир зустрілася з міським головою Юрієм Бовою. У ході короткої зустрічі було вирішено низку важливих питань, спрямованих на поширення інформації про надання вторинної правової допомоги громадянам, які відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу», мають на неї право.

Більш детально про роботу місцевого центру, про можливості плідної співпраці, що забезпечить громадянам пільгових категорій надання безоплатних послуг адвоката, йшлося на робочій зустрічі з керуючою справами Тростянецької міської ради Аллою Біловол

160121 12

Тамара Козир ознайомила із статистичними показниками діяльності установи, додатково наголосивши на тому, що кожної четвертої середи місяця фахівці Центру проводять виїзні прийоми в Тростянці. У приміщенні Тростянецького районного суду розміщено рекламні матеріали, з яких можна дізнатися про основні напрямки роботи установи. Також у ході зустрічі йшлося про координацію дій, що дозволить вирішити питання надання вторинної правової допомоги жителям Тростянця.