назад
10.01.19

Кропивничани можуть звернутись до сімейного радника

01Сімейним радником у Кропивницькому стала Тетяна Пісарєва. Вона буде допомагати у вирішенні правових сімейних питань спільно з фахівцями системи безоплатної вторинної правової допомоги та юстиції.
Про це домовились сторони, 10 січня 2019 року, під час робочої зустрічі та уклали відповідний Меморандум про співпрацю.
Сімейні радники – це волонтери, які мають авторитет у соціальних групах, і які можуть оперативно надавати інформацію щодо шляхів вирішення проблем із питань виплати аліментів, захисту від домашнього насильства, батьківських прав та інших.
 
02
 
«Сімейні радники будуть консультувати громадян, як діяти в ситуації, коли чиниться домашнє насильство, куди звернутися за захистом своїх прав, як отримати правову допомогу. Спільними зусиллями ми зможемо підвищити рівень правової культури та довіри громадян», – підкреслила Олена Шишкарьова, заступниця директора Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області.
 
03
 
Сімейні радники співпрацюють з юристами системи безоплатної правової допомоги, фахівцями державної виконавчої служби Мін’юсту, співробітниками Міністерства соціальної політики, Національної поліції, психологами тощо.
Звернутись до сімейного радника у Кропивницькому можна за номером (0522) 32-04-78 (Кропивницький міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді).
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.