назад
19.12.18

Кропивницьким бібліотекарям презентували правничу Вікіпедію – WikiLegalAid

01Для посилення правової обізнаності громадян, фахівці Регіонального центру з надання БВПД у Кіровоградській області Євгеній Чікіріс та Ольга Салоїд представили бібліотекарям інформаційну базу правових консультацій  WikiLegalAid, яка функціонує за принципом Wikipedia.
 
Ольга Салоїд пояснила, що однією з послуг, які надають центри безоплатної вторинної правової допомоги є надання правової інформації, консультацій з правоввих питань. Правову консультацію можна отримати, звернувшись до найближчого центру з надання БВПД, зателефонувавши до єдиного контакт-центру за номером 0-800-213-103 або ж знайти самостійно в інформаційній базі правових консультацій  WikiLegalAid.
 
02
 
«Досить часто читачі бібліотеки під час підготовки до занять та написання творчих робіт на правову тематику, збирають інформацію з різних джерел. Саме в інноваційній базі правових консультацій читачі можуть знайти інформацію з урахуванням змін законодавства та судової практики», наголосила Ольга Салоїд.
 
03
 
У свою чергу Євгеній Чікіріс продемонстрував, яким чином можна скористатися базою правових консультацій. Також, підкреслив, що в базі правових консультацій міститься більше 1400 консультацій на найактуальніші правові питання, з якими звертаються клієнти до системи БПД. 
 
04
 
Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області працює за адресою: вул. Дворцова, 32/29, м. Кропивницький, тел. (0522) 37-12-50, 32-07-97, 0991048038.
Для цілодобового доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги діє єдиний контакт-центр за номером 0-800-213-103, дзвінки безкоштовні зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України.