назад
02.05.18

Круглий стіл у Київській обласній державній адміністрації

    24 квітня 2018 року у Київській обласній державний адміністрації відбувся круглий стіл на тему: «Об’єднання зусиль Головного територіального управління юстиції у Київській області, Київської обласної державної адміністрації та правозахисних громадських організацій для подолання наслідків збройного конфлікту в зоні проведення АТО», участь у якому взяв представник Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області.

    У процесі інтенсивного діалогу з громадськими організаціями та активістами розглянуто ряд питань щодо захисту прав людини на тимчасово окупованих територіях.
    Також обговорено співпрацю Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Київській області з правозахисними громадськими організаціями та планування спільної роботи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

    У роботі круглого столу взяли участь: заступник голови Київської обласної державної адміністрації В. Кучер, представники Головного територіального управління юстиції у Київській області, Департаменту соціального захисту населення Київської обласної державної адміністрації, Департаменту регіонального розвитку та житлово-комунального господарства, Комітету соціального захисту внутрішньо переміщених осіб при Київській обласній державній адміністрації, ГО «Громадський холдинг «ГРУПА ВПЛИВУ», Іпотечного центру державної спеціалізованої фінансової установи «Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву», Київського обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та інших громадських організацій.