назад

Круглий стіл у м. Балта провела команда Котовського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги

27.01.16.125 січня 2016 року, команда Котовського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги відвідала м. Балту. За сприяння керівництва Балтської районної ради, директор центру Сергій Мерзляков, начальники відділів попередньої роботи з клієнтами та взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги провели круглий стіл з депутатами на тему: «Безоплатна правова допомога – захист індивідуальних прав». На заході були присутні начальник Балтського управління юстиції Наталія Димовська, юристи та представники Котовської РДА, депутати та представники ЗМІ.

 27.01.16.2

Директор Котовського місцевого центру з надання безоплатної правової допомоги анонсував про заплановані проведення виїзних прийомів громадян в м. Балті та районі, залучення параюристів до надання безоплатної правової допомоги, можливості запровадження дистанційної та мобільної системи консультування і прийому документів громадян, які не мають фізичної змоги дістатися до місцевих центрів. Також директором Котовського МЦ було презентовано новий етап у забезпеченні безоплатної правової допомоги для населення, пов’язаний з ліквідацією територіальних управлінь юстиції та створенням на їх базі бюро правової допомоги, які розпочнуть діяти з 1 липня 2016 року.

Під час зустрічі відбулось обговорення проекту «Програми безоплатної правової допомоги населенню Балтського району». Ключове питання проекту – спільна діяльність по наданню безоплатної правової допомоги та підвищенню правової освіти населення за допомогою ЗМІ.