назад

Круглий стіл з адвокатами

2016 02 18 KrStil118 лютого 2016 року Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернівецькій області проведено круглий стіл з адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, з проблемних питань, що виникають при забезпечення права на БВПД в цивільному та адміністративному процесах.

В засіданні круглого столу взяли участь голова Чернівецького ВП ВГО «Об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» Єгор Васильєв та голова Чернівецького відділення Асоціації правників України Олексій Безрядін.


2016 02 18 KrStil2Відкрив засідання директор Регіонального центру Аркадій Мунтяну з інформацією щодо основних результатів функціонування системи БВПД. Аркадій Мунтяну відзначив злагоджену роботу центрів та адвокатів при наданні БВПД та окреслив перспективи змін, які відбуваються в системі.

Активне обговорення викликали питання особливостей розподілу цивільних та адміністративних справ, а також питання узгодження правової позиції адвоката з клієнтом.

Учасники круглого столу проявили жвавий інтерес до запропонованих тем та неабияку активність під час дискусій.