назад
12.12.16

Круглий стіл з учасниками АТО приурочений Міжнародному дню боротьби з корупцією

OkM 2016 12 09 ATO 39 грудня за участі представників Охтирського МЦ учасниками антитерористичної операції проведено круглий стіл, приурочений Міжнародному дню боротьби з корупцією, який відбувся у «Всеукраїнський тиждень права».

Участь у заході взяли також представники Охтирського об’єднаного міського військового комісаріату. Під час зустрічі учасники обговорили звідки виникає корупція. Також інтегратором Охтирського МЦ з надання БВПД Мариною ЛАПОНОГ висвітлено питання щодо пільг неповнолітніх як членів сім’ї загиблого ветерана війни на яких поширюється чинність Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та відповідно до якого їм надаються пільги.

До відома учасників круглого столу доведено інформацію щодо можливості створення громадської організації для проведення правопросвітницьких заходів та відстоювання спільних інтересів. Марина ЛАПОНОГ додала: «Охтирський місцевий центр працює як «фронт-офіс», тобто здійснює прийом документів від громадян для реєстрації чи внесення змін до установчих документів громадських формувань. А саме рішення про реєстрацію приймає державний реєстратор Головного територіального управління юстиції у Сумській області».

 

Наприкінці заходу присутні задавали питання щодо отримання земельних ділянок у межах міста, на що їм надано вичерпну відповідь.