назад

{gallery width=150 height=150 alignment=left buttons=0 margin=5 layout=fixed lightbox=boxplus}news/18/09/29_05_2018_1_1.jpg{/gallery}

24 травня 2018 року  в приміщенні медіа – центру “Время” відбувся Круглий стіл “Актуалізація питань подолання та протидії гендерно-обумовленого та домашнього насильства в Харківській області”.
Участь у заході прийняла заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Вікторія Гайворонська.
На порядку денному було розглянуто такі питання:

29 05 2018 1 2

1.    Жінка постраждала від насильства – міф чи реальність? Особливості надання допомоги жінкам постраждалим від гендерно – обумовленого насильства.
2.    Особливості психокорекції і психотерапії, та психологічної допомоги постраждалим від гендерно – обумовленого насильства.
3.    Можливості та виклики нового законодавства у сфері гендерно – обумовленого насильства та домашнього насильства.
4.    Жінка на службі у поліції. Її роль у подоланні гендерно – обумовленого насильства.
5.    Інформаційно – правопросвіницька діяльність щодо запобігання генденрно – обумовленого насильства.
6.    Інформаційна кампанія “Чоловіки не лупцюють” як метод залучення відповідальних чоловіків до запобігання домашньому насильству.
7.    Роль державних органів у профілактиці гендерно – обумовленого насильства.
Заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях Вікторія Гайворонська запропонувала долучити до складу учасників на тренінги представників від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях, місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги.


Інформація про Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Луганській та Харківській областях:

Адреса: м. Харків, Майдан Свободи, 5, 6 під’їзд, 3 поверх

Контактний телефон: (057) – 705 – 03 – 52

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103

(цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України)

Офіційний веб-сайт: http://kharkiv.legalaid.gov.ua