назад

Курсанти морського училища №3 НУ«ОЮА» зіграли в правовий брейн-ринг

1Сьогодні, 12 грудня 2017 року, до училища №3 НУ«ОЮА» морського профілю завітали представники безоплатної правової допомоги з тим, щоб провести з учнями брейн-ринг «Ти-людина, отже маєш права!». Захід організували Регіональний та одеські місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

У складі журі брейн-рингу взяли участь адвокати Петро Кобзар, Олександр Грицюк та нотаріус Ольга Янковська.

Діти ретельно підготувалися до правової гри: підготували газети, придумали гасла та назви команд. В змаганні взяли учать 5 команд: «Нічний дозор», «Легіон», «Носороги», «Адреналін», «Союз найсоковитіших хлопців».

Учасники виконували завдання в рамках шести турів. У першому турі учні малювали на ватмані права дитини та презентувати їх. У подальшому змаганні діти вирішували правові задачі, спробували себе у ролі юридичних консультантів, відповідали на запитання з основних понять права.

Гра супроводжувалась жвавим обговоренням, великою кількістю запитань. Діти проявили велику старанність, креативність, кмітливість та знання у всіх завданнях.

По завершенню змагання усі команди отримали дипломи від Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області, які вручили члени журі.

30

31

33

7

10

13

34

36

12

14

40

15

18

19

bukleti

20

38

3

diplom

obsheje

1