назад

Лановецьке бюро правової допомоги налагоджує співпрацю з районними службами які опікуються соціально незахищеними категоріями дітей

14433085 526464194211208 4437532288483422967 nФахівець Лановецького бюро правової допомоги Оксана Жмака з метою налагодження співпраці провела робочі зустрічі з начальником служби у справах дітей Лановецької районної державної адміністрації Тетяною Бельмою, директором Лановецького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світланою Юзюк та працівниками даних установ, в ході яких досягнуто домовленості  про координацію зусиль між бюро правової допомоги та службою у справах дітей і центром соціальних служб в частині спрощення доступу жителів району до безоплатної правової допомоги. Особливу увагу було приділено сім’ям, дітям та молоді, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги.

Звернувшись до бюро правової допомоги соціально незахищені категорії населення, зокрема діти – сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти,  які  перебувають  у складних життєвих обставинах, діти, які постраждали внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів та інші громадяни мають можливість отримати доступ до безоплатної вторинної правової допомоги, що передбачає захист, складання процесуальних документів та представництво інтересів осіб у суді.

Було домовлено про організацію мобільних пунктів консультування в приміщеннях даних служб та участь працівників «Лановецького бюро правової допомоги» у інформаційно-роз’яснювальних заходах з питань надання соціальної та правової підтримки внутрішньо переміщеним особам, що будуть проводитись у вересні-грудні 2016 року.

Отримати безоплатну правову допомогу можна звернувшись за адресою: м. Ланівці, вул. Незалежності, 20а, тел.: (03549) 2-24-59.