назад

{module Koledj}

Тиждень права для студентів першого курсу спеціальності 081 «Право» коледжу Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського розпочався з бінарної лекції, яку для них провели заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Євген Мороховець та директор навчального закладу Олена Царенко.

Під час заняття фахівець Регіонального центру розповів хлопцям та дівчатам про систему безоплатної правової допомоги – її структуру, основні завдання та напрямки роботи. Цікаво було послухати студентам і про основні аспекти адвокатської діяльності, чинний Закон України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність», принципи та засади здійснення адвокатської діяльності тощо. Неабиякий інтерес у молоді питання стосовно співпраці центрів та бюро з адвокатами.

2

Приємно відзначити активність майбутніх правників, які ставили запитання одне за одним, цікавлячись усіма нюансами стосовно системи безоплатної правової допомоги та адвокатської діяльності. Спостерігаючи за їхнім інтересом, жвавістю та бажанням працювати й розвиватись професійно, приходить усвідомлення того, що майбутнє нашої держави отримає прекрасних спеціалістів у правовій сфері.

3