назад

Лекція для представників органів місцевого самоврядування

miskrada 1  У середу, 27 вересня, з метою інформування представників органів місцевого самоврядування про систему безоплатної правової допомоги та налагодження співпраці задля розширення доступу краян до безоплатної правової допомоги, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець прочитав лекцію для працівників ОМС. 

    Упродовж заходу, який відбувся в Ужгородській міській раді, В.Попадинець поінформував присутніх про діяльність системи безоплатної правової допомоги на Закарпатті. Директор РЦ роз’яснив що таке первинна та вторинна правова допомога та які категорії громадян мають право на отримання представництва у судах, перед органами влади тощо за рахунок держави.

miskrada 4
    В.Попадинець також ознайомив слухачів із Всеукраїнським правопросвітницьким проектом Мінюсту «Я маю право!», метою якого є формування нової правової свідомості громадян задля захисту їхніх прав, та надав усім присутнім інформаційні матеріали консультативного характеру.