назад
17.03.17

Лекція для військових Національної гвардії України

DSC 005813 березня 2017 року директор Другого київського місцевого центру з надання БВПД прочитав лекцію для військових Національної гвардії України.
Відповідно до запланованих заходів на І квартал 2017 року, директор Центру Кушнір Богдан прочитав лекцію для військовослужбовців Національної гвардії України військової частини №3030.

Військовослужбовцям було роз’яснено основні положення Закону України «Про безоплатну правову допомогу», повідомлено про реформи уряду щодо розширення доступу до безоплатної правової допомоги особам, які мають статус учасника бойових дій чи учасника антитерористичної операції. Військові задавали питання та цікавились нововведеннями, які стосуються спільних патрулювань з представниками Національної поліції щодо охорони громадського порядку.

 

DSC 0064

Також одним з нагальних питань, яке висвітлив заступник командира частини, були корупційні ризики та методи боротьби з ними. На усі поставлені питання були надані роз’яснення.
Надалі заплановано ряд лекцій для солдатського складу військової частини та розміщення скриньки для звернень за отриманням безоплатної вторинної правової допомоги на території військової частини.