назад
17.06.16

Лубенський місцевий центр БПД розширює мережу параюристів

2016 06 14 17.03.05

Таке розширення відбувається за рахунок співпраці із активом багатоквартирних будинків. Як правило це голови будинкових комітетів та члени ініціативних груп по створенню об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Як свідчить досвід роботи з надання первинної правової допомоги при створенні ОСББ працівниками місцевого центру, громадян цікавлять не лише питання створення об’єднань, а і всі супутні питання, які пов’язані з зазначеним процесом: оплати за житлово-комунальні послуги та робота із боржниками, збереження пільг зі сплати комунальних послуг.

“З ними ми проводимо навчальні зустрічі та забезпечуємо необхідними методичними матеріалами”, – говорить директор центру Артем Россоха.

Так нещодавно, 14 та 15 червня 2016 року, на базі Лубенського центру БПД в місті Лубнах, що знаходиться за адресою вул. Монастирська, 17  відбувся навчальний семінар для параюристів.

     Під час семінару слухачі ознайомились із основами роботи Лубенського місцевого центру: видами послуг та суб’єктами, які мають право на їх отримання, порядок надання послуг з правової допомоги за рахунок державних коштів,  а також отримали інформаційні матеріали із зазначеної тематики.