назад

Лугинське, Малинське, Овруцьке, Хорошівське та Народицьке бюро правової допомоги розпочали свою роботу

31.08.2016 - Lygunu 130 та 31 серпня в.о. директора Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Орлюк презентував Лугинське, Малинське, Овруцьке, Хорошівське та Народицьке бюро правової допомоги. Привітати новопризначених працівників бюро прийшли представники органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів, ЗМІ та громадськість.

На кожній з презентацій новопризначені працівники бюро особливу увагу приділяли  функціям бюро: здійснення правоосвітництва територіальної громади та соціально вразливих суспільних групах; надання юридичних консультацій; забезпечення доступом до вторинної правової допомоги та до електронних сервісів Міністерства юстиції.

«Розраховуємо на те, що бюро правової допомоги стане важливими ресурсним центром, де люди зможуть отримати необхідну правову інформацію для вирішення повсякденних питань», – висловили свої сподівання громадяни.

31.08.2016 - Lygunu 3 31.08.2016 - Lygunu 2

Інтегратор Коростенського місцевого центру Інна Шадура розповіла про види правової допомоги та навела приклади обчислення середньомісячного сукупного доходу сім`ї особи, яка звернулася за правовою допомогою.
Презентація Лугинського бюро правової допомоги, яке знаходиться за адресою: смт. Лугини, вул.Кірова, 6.

31.08.2016 - Malun 2 31.08.2016 - Malun 1

Заступник начальника відділу «Малинське бюро правової допомоги» Альона П’ятницька та головний спеціаліст Олег Алєксєєв озвучили основні напрямки роботи бюро та алгоритм співпраці з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування.
У презентації взяли участь голова райдержадміністрації, голова районної ради, начальник служби у справах дітей Малинської РДА, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, територіальних органів влади, установ та організацій району.
Малинське бюро правової допомоги надаватиме безоплатну правову допомогу за адресою: м. Малин, вул. Лисенка,19.

31.08.2016 - Narodizke 1 31.08.2016 - Narodizke 2

Працівники Народицького бюро Марія Курдиш та Ірина Завацька розповіли про роль бюро в системі БПД, функції бюро та категорії громадян, які є суб’єктами права на безоплатну вторинну правову допомогу. На перзентації були присутні перший заступник голови Народицької районної державної адміністрації, керівники управлінь та організацій, в.о. старост сіл Народицької селищної ради та представники громадських організацій.
Народицьке бюро правової допомоги знаходиться за адресою: смт. Народичі, вул. Визволителів, 80.

31.08.2016 - Ovruch 1 31.08.2016 - Ovruch 4

«Бюро є певною проміжною ланкою між громадянином і місцевим центром з надання БВПД, завжди відкрите для співпраці з усіма зацікавленими сторонами та завжди готове прийти на допомогу», – відмітила начальник відділу «Овруцьке бюро безоплатної правової допомоги» Ольга Гаращук.
Овруцьке бюро правової допомоги надаватиме безоплатну правову допомогу за адресою: місто Овруч, вулиця Героїв Майдану, 1/21.

31.08.2016 - Horoshiv

Заступник начальника відділу «Хорошівське бюро правової допомоги» Лариса Шапіренко довела до відома присутніх, що основним для працівників системи БПД є захист прав людини, посилення правових можливостей та правової спроможності представників уразливих суспільних груп, громад і спільнот. Представники районної державної адміністрації, районної ради, районного суду побажали працівникам Хорошівського бюро вдалої роботи, вдячних клієнтів і наснаги для впровадження реформ уряду.
Хорошівське бюро правової допомоги надаватиме безоплатну правову допомогу за адресою: смт.Хорошів, вул. Незалежності, 4.

30 та 31 серпня в.о. директора Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Сергій Орлюк презентував Лугинське, Малинське, Овруцьке, Хорошівське та Народицьке бюро правової допомоги. Привітати новопризначених працівників бюро прийшли представники органів державної влади та місцевого самоврядування, правоохоронних органів, ЗМІ та громадськість.

 

На кожній з презентацій новопризначені працівники бюро особливу увагу приділяли  функціям бюро: здійснення правоосвітництва територіальної громади та соціально вразливих суспільних групах; надання юридичних консультацій; забезпечення доступом до вторинної правової допомоги та до електронних сервісів Міністерства юстиції.

«Розраховуємо на те, що бюро правової допомоги стане важливими ресурсним центром, де люди зможуть отримати необхідну правову інформацію для вирішення повсякденних питань», – висловили свої сподівання громадяни.

Normal 0 21 false false false UK