назад

Юридичну консультацію надала: Людмила Крічфалушій – адвокат, що надає безоплатну вторинну правову допомогу.

Напевно, більшості з вас доводиться купувати певні товари в магазині, шкільному буфеті, на ринку, користуватися послугами громадського транспорту, слюсарів, які ремонтують електрику чи сантехніку, інших спеціалістів, які копають криниці чи ремонтують автомобіль.

У всіх випадках, коли ви купуєте певні товари, користуєтеся послугами інших осіб (роблячи це для задоволення своїх особистих потреб або потреб своєї сім’ї, а не для отримання прибутку, не для виконання своїх обов’язків на роботі), ви є споживачем. Які ж права має споживач у магазині? Про один із випадків дивіться у сюжеті!

{source}

{/source}

Посилання на закон Україниhttps://zakon.rada.gov.ua/laws/show/3161-15

Детальніше про проект – https://www.magneticone.org/gallery/laifkhaky-iak-pravomirno-zhyty/

Технічна підтримка проекту – https://magneticonetv.com/

В Україні діє єдиний номер з надання безоплатної правової допомоги – 0-800-213-103. Зателефонувавши за ним, Ви зможете уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, змін в законодавчій базі стосовно її надання, актуальні адреси та контакти центрів у всіх регіонах України та інші питання щодо отримання такої допомоги. Ця телефонна лінія працює цілодобово. Дзвінки у межах України – безкоштовні.