назад
01.06.17

Майбутні параюристи із числа студентів розпочали практику на базі Конотопського місцевого центру

KoM 2017 06 01 Konotop praktyka21 червня студенти-практиканти Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги провели вуличне інформування для  жителів Конотопщини з питань забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги.

З 25 травня, відповідно до підписаної Угоди про проходження практики, студенти Індустріально-педагогічного технікуму Конотопського інституту Сумсьукого державного університету розпочали практику на базі Конотопського місцевого центру. Основним критерієм відбору студентів для проходження практикии була участь кандидатів у програмі навчання параюристів, яка триває із березня місяця. Наказом директора центру керівником практики призначено начальника відділу правопросвітництва.

KoM 2017 06 01 Konotop praktyka

 

Виконуюча обов’язки начальника відділу правопросвітництва Оксана Козіна провела вступний інструктаж з питань організації роботи практикантів та окреслила завдання на весь термін проходження практики. Студенти ознайомилися із законодавчою базою надання безоплатної правової допомоги, основними завданнями відділу правопросвітництва та прийняли активну участь у запланованих заходах відділу. З метою підвищення правової обізнаності мешканців Конотопщини та розширення доступу до надання їм правових послуг 29 травня та 1 червня практиканти провели вуличне інформування жителів міста Конотоп.

KoM 2017 06 01 Konotop praktyka4

Ознайомившись із порядком отримання первинної та вторинної правової допомоги клієнтами центру, студенти роз’яснювали громадянам алгоритм звернення до місцевого центру за правовою допомогою. Окрім цього вони пояснювали мешканцям міста про особливості роботи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та контакт -центру, який працює в тестовому режимі.

KoM 2017 06 01 Konotop praktyka6

Усім бажаючим роздалидруковані матеріали з інформацією щодо правових послуг, які надають бюро та центри правової допомоги; телефонами Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги та гарячої лінії безоплатної правової допомоги в Україні.

Довідково.
Адреса центру: 41615, Сумська область, м. Конотоп, вул. Братів Лузанів, 43
Телефон (05447) 6-23-47

Електронна пошта центру: konotop.sumy@legalaid.sm.ua

Юрисдикція Конотопського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги:
м. Конотоп та Конотопський район,

м. Буринь та Буринський район,

м. Ромни та Роменський район,

Липово – Долинський та Недригайлівський райони Сумської області.

 

Телефон єдиної системи безоплатної правової допомоги: 0(800) 213 103