назад

Майбутні юристи завітали на екскурсію до Сумського місцевого центру з надання БВПД

SuM 171123 4123 листопада студенти Сумського національного аграрного університету мали можливість познайомитися з організацією роботи Центру та механізмом надання безоплатної правової допомоги в нашій Державі. Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Олена Бондар розповіла про

розбудову системи безоплатної правової допомоги в Україні, про історію створення Сумського місцевого центру, а також який порядок звернення до Центру, коло клієнтів, які можуть звернутися для отримання правової допомоги та в чому різниця між первинною та вторинною правовою допомогою. Студенти були ознайомлені з кваліфікаційними вимогами, які пред’являються до працівників системи.

«Популяризуючи правові знання, ми наближаємо громаду до забезпечення доступу до безоплатної правової допомоги в Сумському регіоні. Важливо не просто бути обізнаним щодо своїх прав та обов’язків, а й вміло користуватися інструментом правового захисту. Обов’язок кожного – знати свої права та знати як себе убезпечити від неправомірних ситуацій», – зазначила Олена Бондар під час бесіди з екскурсантами.

SuM 171123 42

SuM 171123 43

Двері Сумського місцевого центру з надання БВПД завжди відкриті для продуктивної співпраці та партнерства, раді ділитися своїм досвідом!

 

Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги
Адреса: м.Суми, вул.Покровська, 9/1 (вхід навпроти кінотеатру «Космос»),
Контактні телефони: 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.