назад

Майбутніх фахівців із землевикористання спеціалісти системи БВПД ознайомили з актуальними питаннями правового регулювання у сфері земельних відносин

IMG 2744

15 листопада заступник директора Регіонального центру з надання БВПД у Рівненській області Микола Павлюк зустрівся зі студентами Національного університету водного господарства та природокористування.У рамках тематичного тижня права він розповів майбутнім фахівцям про правове регулювання у сфері земельних відносин: укладення та припинення договорів оренди землі, порядок затвердження та погодження документації із землеустрою, набуття права на землю із земель комунальної власності, способи захисту прав на земельні ділянки та гарантії прав власності, відповідальність за порушення земельного законодавства.

IMG 2739

Під час заходу Микола Павлюк також розповів про організацію роботи системи БВПД Рівненщини, наголосивши на можливості отримати безкоштовну консультацію або роз’яснення з правових питань будь-якому громадянину України та отримати вторинну правову допомогу незахищеним верстам населення. Студенти отримали вичерпні відповіді на свої запитання. Приміром: чи передбачається законом відповідальність за вчинення таких дій, як завдання збитків природньому середовищу – забруднення та руйнування водойм, безпідставне знищення зелених насаджень?

IMG 2741

На завершення заходу студентам було роздано інформаційні буклети та домовлено про подальшу співпрацю щодо питань з надання правової допомоги.