назад

Майбутнім юристам розповіли про систему БПД

karp4   У четвер, 28 вересня, в Карпатському університеті ім.А.Волошина в Ужгороді начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області Павло Марамигін та директор Ужгородського місцевого центру з надання БВПД Михайло Давиденко провели ознайомчу лекцію щодо діяльності системи безоплатної правової допомоги на Закарпатті для студентів-юристів І-ІІІ-го курсів.

    Павло Марамигін ознайомив студентів із історією створення системи БПД в Україні, розповів про основну місію місцевих центрів та бюро правової допомоги. Виступаючи перед майбутніми правниками, П.Марамигін, поінформував їх, як проходить відбір адвокатів для роботи у системі безоплатної правової допомоги, яким критеріям повинен відповідати правозахисник.

karp2
    Про роботу Ужгородського місцевого центру та бюро правової допомоги, а також правові послуги, які можна тут отримати, студентів поінформував Михайло Давиденко, зазначивши, що бюро створені задля того, аби люди на місцях могли вирішувати свої життєві проблеми.
    Завершуючи свої виступи, фахівці наголосили, що двері місцевих центрів та бюро відкриті для студентів: тут вони можуть пройти стажування та побачити систему безоплатної правової допомоги у дії. Тут майбутні правозахисники мають можливість здобути практичні навички професії, та долучитись до роботи у команді БПД в Україні.

karp1