назад
14.12.15

Майстер клас для співробітників місцевих центрів стосовно процедури взаємодії з ЄСПЛ

4 1300x975

14 грудня 2015 року в рамках проведення Всеукраїнського тижня права Третім київським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з партнером Адвокатським об’єднанням «Кульчицький, Кулаков і Біднягін» проведено майстер клас щодо процедури подання індивідуальної скарги до Європейського Суду з прав людини для працівників відділів попередньої роботи з клієнтами київських місцевих центрів з надання БВПД.

Під час майстер класу юристом Адвокатського об’єднанням «Кульчицький, Кулаков і Біднягін» Андріаною Кульчицькою розглянуто практичні рекомендації щодо звернення до Європейського Суду з прав людини; обговорено права та інтереси порушення яких надають право на звернення до Європейського Суду з прав людини, а також механізми комунікації заявника з ЄСПЛ.

Акцентовано увагу на зверненнях до ЄСПЛ щодо захисту прав та інтересів, що передбачені Конвенцією про захист прав людини і основоположних свобод, як на тимчасово окупованій території АР Крим, так і в зоні проведення АТО (Донецька/Луганська області). Розглянуто практику захисту прав людини не по стандартній процедурі (вичерпання всіх національних засобів захисту), а проти іншої держави-учасниці Конвенції.

1 1300x9752 1300x9753 1300x975



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook