назад
13.12.18

Майстер-клас «Як захистити свої права у разі їх порушення»

бібліотека11 грудня 2018 року з нагоди Всеукраїнського тижня права, приуроченого річниці прийняття Загальної декларації прав людини, фахівцями Регіонального центру з надання вторинної правової допомоги у Черкаській області спільного з представниками Головного територіального управління юстиції у Черкаській області та представниками міграційної служби проведено майстер-клас на тему «Як захистити свої права у разі їх порушення». 

Захід реалізовано на базі Комунального закладу «Обласна бібліотека для дітей» Черкаської обласної ради. Присутнім надано практичні рекомендації щодо самостійного складання процесуальних документів із різних правових питань.
У ході заходу учасниками обговорено важливість забезпечення державною прав людини та наголошено на необхідності об’єднувати зусилля задля забезпечення дотримання прав людини в Україні та підвищення правової грамотності населення.

бібілотека 2
Учасникам зустрічі надано правові консультації щодо порядку оформлення паспорта громадянина України у формі картки (у разі обміну паспорта, замість втраченого або викраденого), видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також поінформовано, у яких випадках громадяни можуть звернутися для отримання безоплатної правової допомоги.