назад
31.07.18

Марина Єлисєєва прокоментувала резонансну справу

1Директор Регіонального центру з надання БВПД у Херсонській області Марина Єлисєєва вважає, що правоохоронні органи будуть працювати на розкриття злочинів, якщо їх буде контролювати суспільство. Про це вона заявила в програмі «Тема дня» на телеканалі «Скіфія». Херсон».

Нагадаємо, 31 липня в Херсоні невідомий облив кислотою керуючу справами виконкому Херсонської міської ради, відому громадську діячку Катерину Гандзюк, яка критикувала роботу правоохоронних органів області, а минулого року звинуватила в корупції начальника Управління захисту економіки Нацполіції в Херсонській області Артема Антощука, про що не раз повідомляли ЗМІ.

Крім того, Катерина Гандзюк протистояла проросійським політичним організаціям на Херсонщині, говорила про зловживання міської влади, була координатором руху «Чесно» у Херсонській області, громадською активісткою у сфері доступу до прозорості використання державних коштів.

5

Спочатку правоохоронці кваліфікували напад на Катерину Гандзюк як хуліганство, потім перекваліфікували на тяжкі тілесні ушкодження, а ще пізніше – на замах на вбивство.

 

Марина Єлисєєва прокоментувала подію, яка дуже швидко набула розголосу.

Більш детально у програмі «Тема дня»:

{youtube}lKfS0LrPKq4?t=12m13s{/youtube}