назад

Медичні заклади Бердичева проінформують про безоплатну вторинну правову допомогу

16.05.2016 - zystrich 116 травня інтегратор місцевого центру Ольга Сікорська взяла участь у розширеній нараді працівників Бердичівської міської лікарні та фахівців відділень, керівників відокремлених підрозділів (амбулаторій загальної практики сімейної медицини).

Одним із перших питань, що було винесено на розгляд та включено до порядку денного – це безоплатна правова допомога населенню.

Як зауважила фахівець місцевого центру, до працівників медичних закладів щоденно звертається велика кількість людей з проблемами зі здоров’ям.

«Лікарі постійно контактують з людьми похилого віку, особами з інвалідністю, людьми, які перебувають у складній життєвій ситуації та знають про наболіле кожного пацієнта, відмітила Ольга Сікорська. Надмірні емоційні навантаження, проблеми на роботі, конфлікти в сім’ї, велика кількість накопичених не вирішених юридичних питань організм знесилюється.

Тому, варто пам’ятати, що майже всі юридичні питання можна вирішити, звернувшись за допомогою до фахівців Бердичівського місцевого центру.

Працівники Центру вислухають, дадуть юридичну пораду, проконсультують та, в разі необхідності, відповідно до законодавства призначать безоплатного адвоката, що представлятиме інтереси та здійснюватиме захист прав людини в суді».

16.05.2016 - zystrich 2

Головний лікар Бердичівської міської лікарні Лариса Бабікова запропонувала розмістити наглядну інформацію про можливість скористатися послугами місцевого центру на інформаційних стендах та дошках у приміщеннях медичних закладів.

Під час зустрічі присутнім на нараді роздали інформаційні матеріали, буклети з інформацією про роботу Бердичівського місцевого центру та можливість отримати безоплатну вторинну правову допомогу.