назад

Мелітопольський місцевий центр з надання БВПД продовжує вуличне інформування населення

1 DSCN244828.09.2015 р. співробітниками Мелітопольського місцевого центру  з надання безоплатної вторинної правової допомоги  було проведено “вуличне” інформування населення м.Мелітополя про роботу  центру з надання БВПД  і можливість людей скористатись відповідними послугами Центру. Мешканці міста отримали необхідні пояснення з питань роботи Центру за допомогою наочної інформації.

Співробітники Центру роз’яснювали, що звернувшись до центру,  громадяни (це переважно незахищені, малозабезпечені верстви населення) отримують консультування із правових питань, які виникають у людей  в певних життєвих обставинах.  Коло невирішених правових проблем включає  соціальні, сімейні, трудові, житлові та інші питання. 

Мешканцям міста було надано роз´яснення з метою забезпечення зручного доступу людей до джерел правової інформації та кращого її розуміння (наприклад, хто має гарантоване право на безоплатну правову допомогу).

У ході спілкування співробітників Центру з мешканцями м.Мелітополя було акцентовано увагу на тому, що якість надання безоплатної вторинної правової допомоги відповідає державним стандартам, що є чинними на території України для відповідної категорії послуг.

2 DSCN2447

3 DSCN2449

4 DSCN2453