назад

Меморандум про співпрацю з територіальним центром соціального обслуговування

zopav8 серпня 2018 року між Черкаським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району підписано меморандум про співпрацю. 

Меморандум передбачає підготовку та реалізацію спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня правової обізнаності населення. Сторонами домовлено та визначено напрями співпраці, зокрема, інформування громадян про їх права і свободи, порядок їх реалізації, а також  виїзні консультування для жителів сіл Черкаського району.

Також, працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Черкаського району ознайомлено з системою безоплатної правової допомоги, роз’яснено основні норми Закону України «Про безоплатну правову допомогу» та право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги за рахунок держави.       Розповсюджені друковані матеріали щодо надання безоплатної правової допомоги.

 

Нагадуємо, за правовою допомогою можна звернутися до Черкаського місцевого центру з надання БВПД за адресою: м. Черкаси, вул.Гоголя 221, тел: (0472) 33 32 28.

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103.