назад
08.12.15

Менськи МЦ провів робочу зустріч у центрі соціальних служби для сім’ї, дітей та молоді в смт Березна

PA2919067 грудня 2015 року за попередньою домовленістю начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Менського МЦ з надання БВПД Альона Римар провела робочу зустріч з Іриною Корж та Русланою Молодшою фахівцями із соціальної роботи центру соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді, який розташований в смт. Березна.

Працівники центру розповіли про специфіку своєї роботи, громадян, яким надаються послуги соціального характеру. В свою чергу співробітниця Менського МЦ нагадала про роботу Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, послуги які надає центр та категорію громадян, які підпадають під дію Закону України «Про безоплатну правову допомогу».
Під час розмови було з’ясовано, що на території району обслуговування даними фахівцями є сім’ї, яким можуть знадобитися послуги адвоката та які підпадають під дію вищезгаданого Закону. Про послуги безкоштовного адвоката фахівці із соціальної роботи зголосилися повідомляти населення, яке обслуговують.
Нагадуємо, що дана зустріч відбулася в рамках підписаного Меморандуму про співпрацю.