назад
06.12.15

Менський МЦ провів робочу зустріч з працівниками сільської ради с. Жовтневе

Олена зустріч4 грудня 2015 року заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олена Драгун з метою налагодження співпраці провела робочу зустріч з секретарем Валентиною Оліфіренко та колективом працівників Жовтневської сільської ради.

Під час робочої зустрічі було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги, зазначено хто має право та хто надає безоплатну вторинну правову допомогу. Звернено увагу на порядок подання та розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги.
Результатом зустрічі є попередня домовленість про підписання Меморандуму про співпрацю та направлення до Менського місцевого центру з надання БВПД суб’єктів права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги.
По завершенню робочої зустрічі для відвідувачів Жовтневської сільської ради та пошти, яка знаходиться в одному приміщенні з сільрадою, були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?».