назад
02.12.15

Менський МЦ прийняв участь у семінарі голів сільських громад Новгород-Сіверського району

281115На виконання умов укладеного Меморандуму про співпрацю з Новгород-Сіверською райрадою 27 листопада 2015 року директора Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолія Єрмоленка було запрошено до участі у семінарі для новообраних голів сільських, селищних рад Новгород-Сіверського району.
На семінарі розглядалось питання: “Надання вторинної правової допомоги Менським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги”.

Присутнім, серед яких були не тільки голови сільських рад, а й секретарі, працівники райради, депутати було роз’яснено поняття безоплатної вторинної правової допомоги. Анатолій Єрмоленко розповів хто, за законом, має право на безоплатну вторинну правову допомогу та хто її надає, звернув увагу на порядок подання та порядок розгляду звернень про надання безоплатної вторинної правової допомоги. Семінар був цікавим та змістовним, на всі запитання, які виникли під час виступу директора Менського МЦ, були дані вичерпні відповіді.
По закінченню заходу присутнім були залишені буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?», а також флаєра з контактами Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.