назад
06.12.15

Менський МЦ запросили на засідання за круглим столом

IMG 33823 грудня 2015 року директор Менського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Анатолій Єрмоленко прийняв участь у засіданні за круглим столом на тему «Шляхи підвищення зайнятості населення, в тому числі демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО та осіб з інвалідністю». Запрошення на даний захід надійшло від Сосницького районного центру зайнятості.

Учасниками засіданні були представники районної ради, РДА, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, воєнкомату, школи-інтернату, центру АТО та Менський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
На круглому столі виносились важливі питання щодо сприяння працевлаштування демобілізованих військовослужбовців, учасників АТО та осіб з інвалідністю, питання соціальної допомоги людям з особливими потребами. Розглядались можливості напрямків діяльності та послуг щодо допомоги громадянам з інвалідністю та учасникам АТО.
Анатолій Анатолійович розповів, що дані категорії населення, які винесені на питання круглого столу, підпадають під дію Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та нагадав про послуги, які надає центр цим громадянам. Також, під час засідання, було досягнуто домовлено про направлення за допомогою до Менського МЦ громадян, які потребують безоплатної вторинної правової допомоги.
Всім учасникам круглого столу було залишено буклети «Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?»