назад

Менським МЦ проведено робочу зустріч і обговорено питання щодо Програми безоплатної правової допомоги населенню

300915 2За попередньою домовленістю, 29 вересня 2015 року начальник відділу з взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Альона Римар завітала з робочим візитом до Менської міської ради де провела робочу зустріч із заступником міського голови з питань діяльності виконкому Менської міської ради Юрієм Стальниченком.

На робочій зустрічі детально були озвучені головна мета, функції та завдання, що стоять перед центром. Окрема увага була приділена питанням надання первинної та вторинної правової допомоги, суб’єктам, що надають таку допомогу та категоріям громадян, які підпадають під ці види правової допомоги, а також обговорено важливе питання щодо розгляду Програми безоплатної правової допомоги населенню м. Мена, яку планує подати Менський місцевий центр на розгляд депутатам міськради.
По завершенню зустрічі було домовлено про подачу проекту Програми безоплатної правової допомоги населення для розгляду на сесії міськради наприкінці жовтня, а також про розміщення інформації на стенді та Інтернет порталі міськради про категорію осіб, які відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» мають право на вторинну правову допомогу, види допомоги, адреса і режим роботи Менського МЦ з надання БВПД.