назад
13.06.18

Мер Пирятина з робочим візитом відвідав Регіональний центр з надання БВПД у Полтавській області

IMG 1116

12 червня 2018 року, у рамках інтеграції безоплатної правової допомоги до територіальних громад та реалізації Меморандуму про співпрацю, відбулася робоча зустріч директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександра Черчатого та міського голови м. Пирятина Олексія Рябоконя.

У ході зустрічі сторони обговорили питання проведення спільних комунікативних заходів, зокрема кущового семінару м. Пирятині для представників органів місцевого самоврядування Чорнухинського та Пирятинського районів.

«Заходи подібного формату мають на метіпроведення конструктивного діалогу та системної співпраці між Регіональним центром, місцевими центрами, бюро правової допомоги та представниками органів місцевого у напрямку надання правової допомоги не лише конкретним громадянам, а й робота щодо посилення правової спроможності та правових можливостей територіальних громад»,- зазначив очільник Регіонального центру.

«Бюро правової допомоги у Пирятині є для нас надійним партнером у питаннях забезпечення мешканців громади якісними правовими послугами та надання їм правової інформації. Депутатський корпус міської ради отримує від фахівців системи безоплатної правової допомоги якісні консультації та правову підтримку задля вирішення правових потреб пирятинців » – повідомив Олексій Рябоконь.IMG 1113

Директор Регіонального центру та міський голова також обговорили питання щодо виділення коштів для реалізації програми правової освіти задля розширення доступу громадян до безоплатної правової допомоги шляхом належної організації роботи мобільних та дистанційних пунктів доступу до БПД, проведення правопросвітницьких заходів для різних цільових аудиторій, розміщення зовнішньої реклами, розроблення та друк матеріалів на правову тематику.

Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області працює за адресою: м. Полтава, вул. Європейська (Фрунзе), 37/40. Тел. 56-26-66.

Лубенський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомогизнаходиться за адресою: м. Лубни, вул. Монастирська 17  (у дворі суду), тел. (05361) 61-120.

Пирятинське бюро правової допомоги знаходиться за адресою: м. Пирятин, вул. Соборна, 41,  тел. (05358) 3-22-54.

Цілодобово функціонує єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги – 0 800 213 103. Дзвінки зі стаціонарних та мобільних телефонів в межах України безкоштовні.