назад

Мешканець Запоріжжя за допомогою адвоката системи безоплатної правової допомоги отримав “свої” метри

s-chego-nachat-privatizaciju-300x225Мешканець Запоріжжя звернувся до Другого запорізького місцевого центру з надання БВПД щодо питання приватизації квартири. Суть питання в тому, що районна адміністрація неодноразово відмовляла в приватизації квартири.

       Відповідно до цього спеціалістами МЦ було прийнято звернення щодо надання  безоплатної вторинної правової допомоги  за справою громадянина і 17 серпня 2017 року було видано доручення № МЦ2-480 на призначення адвоката Інги Кадуліної.

       На виконання доручення адвокат склав адміністративний позов до Заводського районного суду з вимогою визнання дій Заводської районної адміністрації протиправними та зобов’язати вчинити певні дії, а сама прийняти пакет документів та провести приватизації квартири.

       Відсутній у позивачів ордер не має істотного значення, як доказ правомірного користування квартирою. Документів, що надавались відповідачу для проведення приватизації, зокрема довідки з сектору по роботі з абонентами КП «Наше місто» Запорізької міської ради про склад сім’ї наймача квартири та займані ними приміщення і реєстрацію позивачів за вказаною адресою, довідок з ПАТ «Запоріжкокс» та ПАТ «Ощадбанк», які свідчать про невикористання позивачами приватизаційних чеків, достатньо для підтвердження факту правомірної реєстрації і користування квартирою протягом тривалого часу.

       З урахуванням цього, Заводський районний суд м. Запоріжжя задовольнив вимоги городянина та зобов’язав районну адміністрацію прийняти пакет документів та провести приватизації квартири.

За безоплатною правовою допомогою, юридичними консультаціями та роз’ясненнями законодавства звертайтеся до установи системи безоплатної правової допомоги

Другий запорізькій місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги:

адреса: м. Запоріжжя, майдан Профспілок, 5

телефон: (061) 239-07-07 

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103