назад
24.06.16

Мешканці Дунаєвеччини потребували фахових консультацій з трудового та земельного права

DSC 0017     У п’ятницю, 24 червня, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Кам’янець-Подільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Аліна Задорожна та головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Вадим Пархоменко з робочим візитом побували у Дунаєвецькому районі.

     Виїзний прийом громадян провелиу приміщенні Дунаєвецької міської ради. Цього разу за правовою допомогою до фахівців звернулося четверо громадян. Тематика звернень — порядок отримання спадщини, трудові правовідносини та земельні спори.

     Завершивши прийом, працівники центру зустрілися з керівництвом Чаньківської сільської ради Дунаєвецького району. Говорили про функції, які виконують центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги, порядок надання такої допомоги в кримінальних, цивільних та адміністративних справах. Аліна Задорожна та Вадим Пархоменко ознайомили співрозмовників з переліком категорій осіб, яким держава гарантує адвоката за бюджетний кошт, а також розповіли про порядок звернення громадян до місцевого та регіонального центрів.

{gallery}img/novyny/2016/06_Cherven/24_02{/gallery}